Smartlog v3 » kvinde » Uhmm...
Opret egen blog | Næste blog »

kvinde

mine tanker, mine drømme, mine fantasier - min virkelighed.

Uhmm...

27. Jun 2009 15:46, kvinde

Min hud dufter af kys. En nat blev tilbragt med et par varme hænder og nogle helt fantastiske læber og en..nej to...flasker god rødvin. Det var ikke meningen, men sådan blev det.

Der er et menneske jeg har skrevet med en tid. Jeg traf ham på Forum chatten, S/m-rummet, men sex er det eneste vi aldrig har berørt skriftligt. Emnerne er meget mere følsomme og personlige. Livskriser og håndtering af fremtiden og ikke mindst nutiden. Ingen bullshit...det er så befriende, at kunne "være sig selv" uden at skulle skjule noget.

I aftes sad vi så i hver sin ende af det digitale univers og diskuterede "ukompliceret aftensmad"... En times tid senere, stod jeg så nede på gaden med en halv pakke overskuds-fars i hånden, lugtede lidt af selvdød gnu, havde forfærdelige negle og nå ja... sådan var det. No bullshit - det var sådan vi var. To mennesker i en hovedstad der summede af natteliv og glade studenter, og vi mødte hinanden første gang. "bare fordi". Ingen skjulte dagsordener. 

En sms tikkede ind; "kigger du efter en usoigneret halv gammel stodder i en sort bil?" og jeg svarede; "hvis det er ham klovnen der ikke blinkede, så ja" og satte mig ind i bilen og krammede hej med et kæmpe smil. Og vi tømte vores liv og glassene med vin, lo og græmmedes, nikkede og kommenterede. En hånd rørte en anden, og det var så fint. Jeg slog kolbøtter hen over ryglænet på sofaen, og tilbage igen - bare fordi jeg kunne.

Natten blev spist af morgenen, og fuglene kvidrede. Jeg husker ikke hvordan vi endte med at kysse, men det var dejligt, og øjenlågene var tunge. Vi erobrede sengen, og nød hinanden. Søvn synes så at være lige meget, når der er to par varme, søgende hænder og dansende tunger. Vi kyssede og famlede i blinde på trods af dagslyset.

Og hans hænder fandt min mave... det eneste jeg virkelig ikke kan lide ved min krop. Og han nussede den til jeg græd. Han kendte ikke historien om de 135kg der blev til 80, og alligevel accepterede han bare fødeposen, overskudshuden som det mest naturlige. "Sådan ser du ud - ok"... Jeg blev rørt af naturligheden hvormed han tog mig som jeg er...

Hans lette snorken i mit øre, fik mig til at følge ham ind i drømmeland for en kort bemærkning, og flettet ind i hinandens kroppe, blev morgenen til dag. Det var skønt at vågne i hans arme..mærke rykket i håret, da han trak mig op til morgenkys og morgengrams på kanten af ukontrollabel liderlighed. Sofaen blev indtaget med dyne og hygge. Masser af snak, og masser af kys.

Åbenhjertig snak omkring forviklinger og ting der skal udredes. Et fælles ønske om, at ville "gå videre" med hinanden, uden at søle det til i for mange løfter udover, at vi skal ses igen. 

Det har været en fabelagtig nat. Jeg fantaserer om det. Og om den dag, hvor vi måske når længere. Jeg kan ikke lade være. Et år er gået uden pik. Og selvom jeg alene har rørt ham uden på boxerne, er jeg ikke i tvivl om, at det er et smukt eksemplar. Det var så svært ikke, at lade tungespidsen danse forbudte steder. Det gibber stadig i mig ved mindet om hans udbrud, da han strejfede mit køn og mærkede væden sive. Det var så ægte, og erotisk ophidsende at høre ham gå i spåner over min liderlighed. At tænde på den andens liderlighed...det er...fedt. 

Apropos steder....Det er så vildt...han har inviteret mig med ud at rejse. Jeg mangler dog lige invitationen i helt ædru tilstand, for det lyder for utroligt til, at være sandt. Det er ikke hver dag man bliver spurgt om man vil ledsage et vidunderligt kyssegalt menneske til et bryllup i udlandet.

Idag er jeg ligeledes blevet inviteret til et andet gigant brag af et bryllup, som jeg SKAL med til, koste hvad det vil. En kvinde jeg gramsede på for år tilbage og blev veninde med, skal giftes med the love of her life. Og de holder drømmebrylluppet. Drømme-temaet. Swing og jazz, freaks og drags. Ildspyende skønheder, burlesque beauties og... årh.. Jeg er solgt. Simpelthen solgt. Og jeg vil med. Dresscoden er dog en hindring, for der skal "mere end trylles" for, at jeg kan leve op til den. Hmm...jeg skal måske have spurgt om man må have en kyssegal ledsager med ;)

Men nu vil jeg sprudlende, tøsefnisende og lettere bagstiv liste ud under bruseren og skylle nattens kærtegn af min hud inden jeg indhenter lidt søvn, og på ægte - og ikke mindst kostbar - prinsessemanér afventer at høre fra Manden. Omend jeg da overvejer at sende ham en sms, bar elige for at sige tak for inspirationen til årets hidtidigt bedste orgasme...

Kommentarer

 1. Kenni
  27. Jun 2009 15:56
  1

  Det var også sådan, at jeg mødte min nuværende kæreste på. En vinteraften tilbage i starten af 2008. Daten varede hele tre dage. Den længste date, som jeg hidtil har været på. I dag, er vi forlovet og i starten af næste måned kan vi fejre 1½ års dag. Nogen gange gælder det bare om, at gribe ud efter chancen når den byder sig. I stedet for, at kigge sig om efter det, som alligevel aldrig kommer til en. Vores historie er en af de her gode historier, som vi ind i mellem bliver præsenteret for på diverse datingsites.

 2. Kyria
  27. Jun 2009 16:24
  2

  WAUW..... Sikke en spontan date uden dagsordener kan udvikle sig... Måske var Han lige om hjørnet. Under alle omstændigheder, så ligger der måske en skøn, hed, kysse- og oplevelsesrig sommer forude til dig.

  PS... Min elskede, min Mand, min soulmate og Ham der får min sjæl til at synge, mødte jeg også på Forumchatten, dengang for mere end 7 å rsiden, da det hed Ofir, og hverken han eller jeg endnu rigtig havde opdaget at der var noget der hed BDSM...

 3. ~Laura~
  27. Jun 2009 19:27
  3

  Smiler og nyder med dig

 4. BrainOnFire
  28. Jun 2009 07:52
  4

  Fantastisk ...
  Kan mærke din glæde ....
  Jeg er glad på dine vegne ...

 5. Batseba
  28. Jun 2009 12:10
  5

  svømmer helt væk....nyd livet og sommeren

  Batseba

 6. kvinde
  28. Jun 2009 13:16
  6

  Tusinde tak allesammen, det varmer mig helt vildt, at høre fra Jer! Det bliver en fantastisk sommer alligevel... ;)

Tags